Haluatko viimein eroon makeanhimosta ja sokeriähkystä?

Tule mukaan sokerittomaan syyskuuhun ja tehdään muutos yhdessä!

Taltuta makeanhimo -verkkokurssi

Oletko tuskastunut jatkuvaan makeanhimoon?
Olet kokeillut monet keinot, mutta mikään ei tunnu auttavan?

Nyt onnistutaan yhdessä, jotta sinun ei enää tarvitse tuntea, että makeanhimo hallitsee sinua!


 • Kurssin hinta 26.8. saakka 64 € – säästät 20 %
 • Kurssi on auttanut jo yli tuhatta naista katkaisemaan sokerikoukun.
 • Lähde sinäkin mukaan 30.8 alkavalle kurssille, jollaista ei ole muualla tarjolla!
Eroon makeanhimosta

"Makea ei enää hallitse minua. Pystyn lopettamaan ensimmäiseen palaan, jos haluan."

Leena, osallistuja

Lue tämä viesti loppuun, jos haluat eroon sokeririippuvuudesta ja tilalle tasapainoiset elämäntavat todistetusti toimivalla tavalla!

Hei, olen Leeni Viio ja autan ihmisiä irti sokerikoukusta tavalla, joka pysyy.

Onko sinunkin tavoitteesi päästä irti sokerista ja pysyä makeanhimon ulottumattomissa myös tulevaisuudessa? Herkkulakoista huolimatta tuskailet edelleen sokerinhimon kanssa?

Ei huolta, nyt on onnistumisen aika!

Taltuta makeanhimo -valmennus on tehokas menetelmä, jolla sinä (aivan kuten sadat muut tähän mennessä) voit päästä eroon makeanhimosta ja epäonnistumisen kierteestä.

Tämä valmennus on neljän viikon mittainen startti kohti ympärivuotista hyvää oloa ilman, että makeanhimo ja sokeri hallitsee sinua. Kurssilla saat kestävän, inhimillisen ja toimivan ratkaisun, joka auttaa sinut pysyviin tuloksiin.

Tämä verkkovalmennus on edullisin ja tuloksellisen vaihtoehto, jos haluat irti sokerikokusta, epäonnistuneista herkkulakoista ja masentavista dieeteistä. Oletko valmis onnistumaan? 🙂


HUOM: "Sokeriton syyskuu" -ryhmä aloittaa 30.8. >> Ilmoittaudu mukaan nyt, niin saat kurssin hintaan 64 € (säästösi on 20 % toimiessasi 26.8. mennessä).

Kuulostaako tämä tutulta?

 • Et voi vastustaa makeisten, herkkujen, vaalean leivän ja pastan vetoa.
 • Vakaa aikomuksesi “maistaa vain vähän”, johtaa aivan liian usein herkkuövereihin.
 • Sinnittelet herkkulakossa, kunnes repsahdat ja sokerikierre alkaa alusta.
 • Antautuminen makealle saa sinut tuntemaan huonoa omatuntoa, jolloin piiskaat itseäsi lisää.
 • Turvotus, ärtyneisyys, väsymys, verensokerin heittelyt, liikakilot ja tyytymättömyys itseesi ovat sinulle jatkuvia seuralaisia.

...Olet turhautunut!

Miksi makeanhimo ja herkut hallitsevat minua?! Miksi en onnistu!? Mistä löydän ratkaisun?

Ymmärrän (ja tiedän liiankin hyvin omakohtaisesti!), että makeanhimon kukistaminen tuntuu toivottomalta.

Siksi haluan auttaa sinua.

Autan sinua saavuttamaan elämäntavan,
jonka myötä sinä...

 • Hallitset herkuttelua – eivätkä herkut sinua.
 • Pystyt nauttimaan makeasta kohtuudella – silloin kun sinä haluat.
 • Jaksat arjessa energisenä – ilman tarvetta makean naposteluun.
 • Osaat valita terveelliset vaihtoehdot – jotka oikeasti maistuvat hyvältä.
 • Pysyt ihannepainossasi – ilman kitukuureja ja kaloreiden jatkuvaa laskemista.

Eli toisin sanoen...

Sinulla on makeanhimon poissa pitävä, terveyttä tuova elämäntapa, jota noudatat ilolla päivästä toiseen!

Se ei kuitenkaan tarkoita herkutonta elämää, vaan sokerin kohtuukäyttöä ja parempia, hyvänmakuisia vaihtoehtoja ilman, että himo karkaa enää käsistä.

Turvotukset/ummetukset ja ripuli ovat lähes hävinneet. Kotona syödessäni vatsa toimii todella hyvin eikä turvostusta ole. Huomasin ettei hyvin ja terveellinen syöminen olekaan kallista. Päinvastoin, ruokaan on mennyt jopa vähemmän rahaa kuukaudessa. Laatu korvaa määrän ja höttöherkutteluiden jäätyä pois, kukkaro onkin alkanut paksuuntua!

Energisyys, energisyys ja energisyys! Jaksan touhuta paljon paremmin koko päivän. Aamuisin en enää herää vatsankurinaan ja iltaisin en kaipaa höttöjä. Iltaisin ei myöskään ole enää huutava nälkä, niinkuin ennen kun ruokailutottumukset olivat vähän niin ja näin.

Kun sitten otankin sen suklaapalan (tummaa suklaata, mitä en ennen voinut sietää), se yksi tai kaksi palaa riittää. Ennen Fazerin sinistä kului vähintään puolikas levy kerralla. Rakastan nykyään myös selkeitä ja yksinkertaisia makuja, esim. tuo herkkureseptien suklaamousse on aivan ihanaa, sekä koostumukseltaan, että maultaan. Ennen se Nutella oli ainut ja oikea valinta.

Ruokailuhetket ovat nykyisin minulle todella nautinnollisia ja yritän mahdollisuuksien mukaan antaa ruokailuhetkiin riittävästi aikaa. Suhteeni ruokaan on muuttunut. Ennen tuli ahmittua nopeasti jotakin ja sitten tunnin päästä olikin jo uudestaan nälkä. Tai sitten olin vaihtoehtoisesti 12h syömättä mitään ja nälkä meni jo siihen pisteeseen että melkein oksensin. Eipä ole ikävä sellaista tapaa!

Nukahtamisvaikeudet, yöllinen jatkuva heräily ja päivittäinen nuutuminen on melko hyvin taltutettu. Toki herkkäuninen olen, edelleen, mutta muuten unenlaatu on parantunut. Päivisin jaksan touhuta ja illalla on ihana painaa pää tyynyyn, kun on saanut päivän aikana kaikenlaista aikaseksi.

Suosittelisin ja paljon olen kurssista puhunutkin. Kaverit ja sisko ovat olleet äärimmäisen kiinnostuneita ja kyselleet paljon lisää. Makeanhimo tuntuu piinaavan niin monia!

Tiia, 2019

Ensin epäröin osallistunko, koska olin sen verran tutustunut asiaan, että tiesin sen aiheuttavan ison mullistuksen ruokavaliossani ja ehkä elämässäni muutoinkin. Onneksi päätin osallistua.

Himoni syödä sokeria on vähentynyt, lähes loppunut. Olen ollut virkeämpi päivällä ja nukkunut rauhallisemmin yöllä. Olen ymmärtänyt, että herkutella voi ilman sokeria.

Parasta oli selkeys, monipuolisuus ja tsemppaus! Myös kurssin toteuttaminen oli upea. Tykkäsin monikanavaisuudesta – videot, tekstit, reseptit, tehtävät ja fb-ryhmä.

Suosittelen mielelläni muille paino-ongelmien kanssa kamppaileville ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Ritva

Miksi tällä kertaa onnistut – vieläpä pysyvästi?

Olet tympääntynyt suurin lupauksiin, ja epäilet tehoaako tämäkään...

Ymmärrän huolesi, ja on todella hyvä, että olet kriittinen. Se kertoo, että haluat muutosta tosissasi, etkä tyydy mihin tahansa markkinoilla olevaan vippaskonstiin.

Todennäköisesti olet kokeillut sellaisia jo tarpeeksi, ja tiedät, etteivät toimi.

Niin tiedän minäkin, joten en ole tarjoamassa sinulle sellaista, vaan tutkitusti ja todistetusti toimivan menetelmän.

  Taltuta makeanhimo -valmennus on erilainen ja siksi se myös toimii!

   Tämä takaa, että valmennus todellakin toimii:

   • Tartut makeanhimon SYIHIN jokaisesta suunnasta > Se on ainoa tapa poistaa makeanhimo pysyvästi.
   • Katkaiset KIERTEEN > Se tapahtuu vaikuttamalla jokaiseen osatekijään, sillä makeanhimo on aina monen tekijän SUMMA.
   • Teet muutoksen myös KORVIEN välissä > Kun oivallus tapahtuu, on muutos väistämätön.
   • Opit ENNALTAEHKÄISYN menetelmät > Se on paljon tehokkaampaa kuin toimiminen jo himon iskettyä (vaikka toki siihenkin saat neuvot).
   • Laitat kuntoon paljon muutakin kuin RUOKAVALION > Makeanhimo ei liity vain syömiseen (vaikka usein niin ajatellaan).
   • Omaksut INHIMILLISEN OTTEEN etkä enää ruoski itseäsi > Olet varmasti lannistanut ja moittinut itseäsi jo tarpeeksi.

    Tuon lähestymistavan avulla minä pääsin eroon 10 vuotta kestäneestä sokeririippuvuudesta.

    Kehitin menetelmät, jotka oikeasti toimivat, ja kokosin ne tehokkaaksi paketiksi, joka on nyt myös sinun saatavanasi.

    Tämä on juuri se ratkaisu, jota olisin omaan sokeririippuvuuteeni 8 vuotta sitten tarvinnut.

    Ja juuri siksi sen tein; ettei sinun eikä kenenkään muunkaan tarvitsisi kärsiä sokerin haitoista ja piinallisesta makeanhimosta.

    On upeaa, että tämä kurssi on tuonut onnistuneesti tuloksia paatuneimmillekin sokerihiirille – ja nyt haluan auttaa myös sinua!

    Mitä aikaisemmin osallistuneet sanovat tästä kurssista...

    Olen nyt pirteempi, jaksan paremmin tehdä kotiaskareet vaikka työpäivä olisi ollut pitkä ja raskas. En ole yhtä paljon ärtynyt kun aikaisemmin.

    Suosittelen kurssia sellaiselle henkilölle joka oikeasti haluaa irti sokerista eikä ole löytänyt oikeaa motivaatiota. Kiitos avusta, teit kurssista mukavan ja rohkaisevan positiivisella tyylilläsi!

    Ann-Charlotte, 41 vuotta

    Haluan vielä sanoa, että niin moni kärsii sokerin syömisestä, että sen vaikutuksia pidetään normaalina ja niiltä on pakko sulkea silmät, jotta "normaali" elämä ja valinnat mahdollistuvat. Asiaa selitellään ja haittoja vähätellään, joten kun joku valitsee toisin alleviivaa hän myös muka sinun valintojasi.

    Pysyvää muutosta pidetään mahdottomana. Toivon että omalla esimerkilläni voin myös todistaa ettei se ole sitä. Tunnistan nämä reaktiot itsestäni. Ajattelin itse samalla tavalla, mutta nyt katson asiaa aivan eri kohdasta.

    Voin tällä hetkellä niiiiiiiiin paljon paremmin, etten olisi itsekään uskonut. Kiitos Leeni kun kuljit rinnallani tämän osaa matkasta! Jatka tärkeää työtäsi!

    Kaisa, 31 vuotta

    Hurjan iso muutos! Vireystila ja yleinen fiilis kohonnut suuresti. Minulla on tällä hetkellä elämässäni muutenkin suuria muutoksia ja stressinaiheita. Siispä olen varma, että kurssin kautta opitut uudet tavat ovat antaneet minulle lisävirtaa selvitä haasteissa.

    Olen erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka tehokas verkkokurssi oikeasti oli! Oli niin mahtavaa saada henkilökotaista tsemppiä läpi kurssin. Tästä jää käteen hyvä olo ja mieli sekä eväät ihan oikeasti panostaa hyvinvointiinsa myös jatkossa.

    Hyvin todennäköisesti osallistun jollekin toisellekin kurssille tulevaisuudessa! Olet Leeni huisi tyyppi, kiitos sinulle 🙂

    Mona, 22 vuotta

    Enää minun ei juurikaan tarvitse taistella itseni kanssa siitä, otanko jotain makeaa vai en. Nykyään otan hyvin harvoin ja silloinkin tietoisesti päättäen. Olen löytänyt syitä makeanhimooni joten tiedän mistä lähteä korjaamaan jos makeanhimo taas yllättää. Konkreettisia muutoksia kehossa on tapahtunut myöskin. 


    Olen nykyään kuulemma paljon pirteämmän oloinen ja kilojakin karisi useampia tuon 5 viikon aikana. Sain paljon fakta-tietoa niistä kehoni mekanismeista, joiden kautta makeanhimo pysyy yllä ja vaurioittaa kroppaani sekä mieltäni.


    Tehtävät olivat mielekkäitä ja mieluisia tehdä. Kurssilla käsiteltiin aihetta niin monesta eri suunnasta, että jokainen löysi varmasti joitain uusia osa-alueita oman tilanteensa avuksi. Positiivinen, kannustava ja armollinen lähestymistapa kantoi eteenpäin. 


    Ruokailu rytmini on korjaantunut, ruoan sisältö/laatu parantunut, olen saanut paljon hyviä vinkkejä oman oloni parantamiseen ja makeanhimon häätämiseen. Sokeriset ja keinotekoisesti makeutetut herkut eivät myöskään maistu enää yhtään niin hyvältä kuin aiemmin. Kiloja karisee itsestään, vaikka siihen en ole tässä yhteydessä juurikaan edes kiinnittänyt huomiota.

    Nainen 35 vuotta

    Kurssilla tulet konkreettisesti oppimaan...

    • Makeanhimon loitolla pitävän RUOKAVALION – se pitää loitolla myös nälkäkiukun ja ylimääräiset kilot
    • Selkeät OHJEET RUOKAKAUPPAAN – ei enää tuskastelemista tuoteselosteiden äärellä
    • Kattavan listan HYVISTÄ ja huonoista MAKEUTTAJISTA – tätä ilman ei sokerin välttäminen onnistu...
    • Helpot RESEPTIT terveelliseen herkutteluun – yllätyt, kuinka tarpeetonta sokeri on!
    • Työkalut TUNNESYÖMISEN voittamiseksi – tämä on monelle tarpeellisin osio
    • Salat makeanhimoa karkottavaan LIIKUNTAAN – sisältää maailman helpoimman treenimenetelmän
    • TEHOKKAAT VINKIT tiukkoihin tilanteisiin (...jos makeanhimo pääsee yllättämään)
    • Lopulliset HYVÄSTIT MORKKIKSELLE ja joko-tai -asenteelle – tervetuloa tasapaino ja inhimillinen tatsi!

     Valmennus on helppokäyttöinen kokonaisuus, joka ei ainostaan sisällä ruokavaliota, vaan kokonaisen elämäntavan!

      Eli sen lisäksi, että pääset irti sokeririippuvuudesta, opit ELÄMÄNTAVAN, joka pitää sinut terveenä, energisenä ja hyvinvoivana myös kurssin päätyttyä.


      Rajut väsymiset, joiden johdosta olen usein nukkunut 2-4 h päiväunet ovat kadonneet. Elämänhallinta on täten helpottunut ja toimintakyky kohentunut.

      4 kk vaivannut jatkuvat särky ja kankeus kehossa poistuneet. Kehossa levollinen olo, kun ei ole jatkuvassa "käymistilassa" sokerin pyöriessä suolistossa.

      Olen muodostanut uudenlaisen suhteen makeaan. Nyt olen opetellut, että makea on muuta kuin sokerin ja höttöhiilairen napostelua/ahmimista tunnenälkään aterioiden välillä ja aterioiden korvaamista.

      Konkreettisen myönteisen realistisen tavoitteen asettelu heijastui ajatteluuni myös muilla elämän osa-alueilla ja kohensi mielialaani ja lisäsi hyvinvointiani kokonaisvaltaisesti.

      Erittäin motivoivaa tietoa oli kaikki tarkat kuvaukset makeanhimoon vaikuttavista fysiologisista mekanismeista, hormonien toiminnasta, insuliiniresistenssistä jne... ruoan laadun, ateriarytmin, unen, liikunnan ja rentoutumisen osalta.

      Pidin myös uusista ruoka-aineista ja ruokaratkaisuista, jotka taltuttavat makeanhimoa!

      Suositteleisin kurssia henkilöille, jotka kokevat, että makeansyöntiin liittyy ongelmia tai jotka ovat koukussa makeaan. Ja ylipainoisille henkilöille, joilla on terveysongelmia, koska ajattelen, että ylipaino aiheutuu usein ylenmääräisestä sokerin syönnistä, mistä taas on aiheutunut terveydellistä haittaa.

      Nainen 54 vuotta, tammikuu 2019

      Selvyydeksi vielä, tämä valmennus EI OLE:

      • Vähäkalorinen kitukuuri, jonka loppumiseen lasket päiviä.
      • Armotonta itsevihan vimmalla etenemistä.
      • Väliaikainen helppoheikkiratkaisu, jonka noudattaminen tyssää ensimmäiseen vastoinkäymiseen.
      • Jojoilua, jossa jaksat hetken täysillä, kunnes innostus lakkaa ja keinot loppuvat.
      • Tulokseton karkkilakkko, jollaisia olet varmasti kokeillut jo riittävän monta.

       Sen sijaan, että kurssin päätyttyä toteaisit väsyneenä:

       "Tulipahan kokeiltua, mutta en ole mikään fitness-pirkko, joka punnitsee jokaisen suupalansa."

       Voit ilolla todeta:

       "Tämän elämäntavan haluan ja pystyn ylläpitämään omassa arjessani – nyt ja jatkossa."

       Tätä Taltuta makeanhimo -valmennus käytännössä tarkoittaa:

       • 8 viikon helppokäyttöistä ohjelmaa, jossa edetään vaihe kerrallaan.

       • 13 innostavaa osa-aluetta ja todistetusti toimivat menetelmät makeanhimon murentamiseksi.

       • Tehokkaat ja inhimilliset ohjeet ravintoon ja muihin elämäntapoihin – ei kitukuureja, vaan järkeviä askeleita.

       • Ravitsevia ateriaesimerkkejä, nopeita välipalaideoita ja helppoja herkkureseptejä >> saat 3 reseptikirjasta.

       • Inspiroivia videoita ja hyödyllisiä tehtäviä, jotka voit toteuttaa omassa arjessasi, saman tien.

       • Yhteisön, jossa voit jakaa ajatuksiasi ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä

       • Valmentajan tuen myös kurssin jälkeen (ryhmä jatkaa toimintaansa valmennuksen päätyttyä).


       Kurssi on helppokäyttöinen ja selkeä 8 viikon ohjelma, jota seuraamalla saavutat konkreettisia tuloksia.

       Kurssi toteutetaan digitaalisessa muodossa eli voit seurata sitä niin tietokoneelta, älypuhelimesta kuin tabletista kätevästi kotoa (tai mistä tahansa!) käsin – et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden.

       Voit myös vapaasti tallentaa kaikki tehtävälomakkeet ja 3 upeaa reseptivihkoa itsellesi ja käyttää niitä myös myöhemmin.


       Tämä on huippusuositun kurssin päivitetty versio! Se tarkoitaa, että kurssin sisältö on entistä parempi ja kurssilla edetään yhtä matkaa.


       Kurssi etenee näin:

       – Kurssiin tutustuminen 30.8–1.9.

       1. kurssiviikko 2.–8.9.

       2. kurssiviikko 9.–15.9

       – Väliviikko, jonka aikana vahvistat oppimaasi 16.-22.9.

       3. kurssiviikko 23.–29.9.

       4. kurssiviikko 30.-6.10.

       Tuon jälkeen saat käydä ja kertailla kurssia vielä kolme viikkoa eli 27.10. saakka.


       Jokainen kurssiviikko tuo sinulle asioita, joiden avulla sokerikoukun katkaiseminen käy tehokkaasti ja fiksusti.

       Saat selville muun muassa...

       • Mikä on paras ateriarytmi ja -koostumus makeanhimon estämiseen?
       • Mitä makeuttajaa kannattaa _ehdottomasti_ välttää (sokeriakin enemmän)?
       • Mitä kofeiini tekee makeanhimolle?
       • Mistä himo lakritsiin voi olla merkki?
       • Mikä on paras terveellinen makeuttaja? Entä huonoin?
       • Mistä 5 asiasta tunnistat sokeririippuvuuden?

       ...ja lisäksi:

       • Mitkä 4 "rohtoa" sokerihiirellä kannattaa olla kaapissa aina?
       • Mikä on nro. 1 asia, jonka onnistunut elämäntapamuutos vaatii?
       • Miten voit liikunnalla sekä parantaa että pahentaa makenhimoa?
       • Mitkä ovat parhaat “hätävaraeväät” kuljetettavaksi mukana?
       • Mitä helppoja sääntöjä leipoessa kannattaa noudattaa?

       PS. Kurssi sisältää 3 upeaa reseptivihkoa, jotka saat täysin omaksi – kuten myös hyödylliset tehtävälomakkeet, jotka ovat tukenasi myös kurssin päätyttyä.

        

       PPS. Valmentajan eli minun tuki on saatavana koko kurssin ajan. Mikäli sinulle tulee kurssin aikana kysyttävää, tavoitat minut kurssille omistetusta Facebook-ryhmästä!

        

       Kurssin hinta ei päätä huimaa – ja se maksaa itsensä nopeasti takaisin...

       Varmasti mietit, mitä näiden menetelmien saaminen itsellesi tulee sinulle maksamaan...

       Voin kertoa, että henkilökohtaisina valmennuskäynteinä tämä ohjelma maksaisi sinulle maltillisestikin arvioituna 630 €.

       Tästä valmennuksesta maksat kuitenkin paljon vähemmän.

       Samalla säästät myös summan, joka sinulta menee ylimääräisiin herkkuihin – päivästä ja kuukaudesta toiseen.

       Oletko koskaan laskenut, paljonko se tekee? Veikkaan, että summa kipuaa yli 1000 euroon jo yhdessä vuodessa.

       Säästö kasvaa useiksi tuhansiksi, kun mietit sairauskuluja, joita liiallinen sokerin syöminen aiheuttaa sinulle nyt tai tulee aiheuttamaan viimeistään tulevaisuudessa…

       Entä minkä arvoinen sinulle on elämänlaatu, energinen olo, iloinen mieli ja tyytyväisyys itseesi? Se, että pääset eroon liikakiloista, väsymyksestä, turvotuksesta, ankeasta mielialasta ja itsesi soimaamisesta?

       Noiden asioiden arvo on enemmän kuin tuhansia... Voiko niitä edes mitata rahassa?!

       Et kuitenkaan maksa tästä kurssista maltaita, et tuhansia – et edes satasia.


       Kun ilmoittaudut nyt, saat kurssin hintaan 64 €. Se tarkoittaa ainoastaan 1,14 euroa päivässä!

       Mieti, tuo summa menee helposti turhiin herkkuihin, joista tulee lopulta vain huono olo, ja jotka eivät vie sinua kohti tavoitettasi.

       Kurssin ovh. on 79 € eli säästät 20 %, kun toimit 26.8. mennessä!


       Nyt voit pikkusummalla tehdä ison palveluksen terveydellesi, saada roppakaupalla hyvää oloa ja lisää laadukkaita elinvuosia – asioita, joille et voisi edes laittaa hintalappua!

       Tuo 64 € on kertamaksu ja kurssi on sillä käytössäsi 8 viikkoa. Et joudu maksamana mitään lisämaksuja, jäsenyyksiä tai muita kuluja sen päälle.

       Voit maksaa turvallisesti kaikilla yleisimmillä maksutavoilla – myös luotolla.

       HUOM: Alehinta on voimassa vain 26.8. saakka.


       Turvotus ja väsymys on kadonnut ja minua palkitsee se, että vihdoinkin jaksan panostaa siihen, että kehoni saa ansaitsemansa arvoista ravintoa. Olen rohkeasti kokeillut myös sellaisten ruoka-aineiden syömistä, jotka eivät ole olleet suosikkejani aiemmin.

       Parasta oli saada runsaasti käytännön vinkkejä, jotka auttoivat konkretisoimaan sitä, kuinka syödä vähemmän makeaa. Kurssi on auttanut minua onnistumaan muutoksessa, jota olen halunnut jo pitkään, mutta en ole omin avuin saanut aikaiseksi.

       Nainen, 24 vuotta

       Annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun!

       Kaiken lisäksi kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu!

       Valmennuksella on tyytyväisyystakuu, koska uskon ja haluan vilpittömästi, että saat kurssista avun.

        Jos et kuitenkaan 14 päivää kurssia noudatettuasi tunne muutosta parempaan ja vanha elämäntapasi miellytti enemmän, saat rahasi takaisin. Ilmoita vain minulle, niin palautan rahasi.


       Nyt annetaan makeanhimolle pysyvät hyvästit kuukauden irtokarkkien hinnalla!

       Ilmoittaudu nyt, niin saat kurssin hintaan 64 € (säästät 20 %)! Kurssi alkaa 30.8.

       Kyllä, haluan mukaan alehintaan!

       Voit maksaa turvallisesti verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

       Kuitin ja aloitusohjeet saat suoraan sähköpostiisi.

       Kuka minä olen ja miksi uskoisit minua?

       Hei, olen kurssin kehittäjä ja valmentaja Leeni Viio. Olen myös pienen tytön äiti, vaimo ja innokas luonnossa liikkuja!

       Tiedän tasan tarkkaan, kuinka turhauttavalta jatkuva kamppailu makeanhimon kanssa tuntuu; epäonnistuminen asiassa, joka teoriassa vaikuttaa helpolta!

       Itse pääsin sokeririippuvuudesta eroon, kun lopetin lakot ja tartuin oireiden sijaan makeanhimon syihin. Epäonnistumiseni ei johtunutkaan heikosta itsekurista, vaan lähtökohtaisesti vääristä keinoista ja tietämättömyydestä. Oivalsin oikean lähestymistavan ja löysin toimivat työkalut.

       Niiden avulla makeanhimoni ei ainoastaan talttunut vaan on myös pysynyt poissa. Vuodesta toiseen ilman, että minun tarvitsee asiaa enää juurikaan miettiä. Olo on onnistunut ja itsevarma!

       Nykyään toimin ravinto- ja hyvinvointivalmentajana sekä opiskelen ravintoterapeutiksi. Henkilökohtaisissa valmennusohjelmissani sokerikoukun katkaiseminen on yksi yleisimmistä saavutuksista. Tämän valmennuksen avulla haluan tarjota sinulle mahdollisuuden samaan edullisesti, kotoa käsin.

       Tervetuloa tekemään muutos, josta kehosi (ja mielesi!) kiittää. Makeanhimon voittaminen tuo sinulle keveän olon, iloisen mielen, itsevarmuutta, onnistumisenkokemuksia, liudan terveyshyötyjä ja jopa lisää laadukkaita elinvuosia!

       Toivotan sinut lämpimästi mukaan onnistumaan!

       Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, functional trainer, ravintoterapeuttiopiskelija, VTM

       Saan paljon kysymyksiä kurssista. Tässä vastauksiani niihin. Ehkäpä sinäkin mietit jotain näistä...

       • q-iconVoiko Taltuta makeanhimo -kurssi auttaa, kun mikään muukaan kikka ei ole auttanut?

        Sokeririippuvuudesta ei pääse pysyvästi eroon yhdellä, kahdella tai edes sadalla kikalla. Tässä ohjelmassa tehdään kestäviä tapamuutoksia ja tartutaan makeanhimoon kaikista suunnista. Uskallan veikata, että joukossa on tekijöitä, joita et ole aiemmissa kokeiluissasi osannut huomioida.

        Haluan myös korostaa, että pysyvien tulosten saavuttaminen edellyttää jokaisen yksittäisen tekijän JA niistä muodostuvan kokonaisuuden ymmärtämistä. Tämän vuoksi kurssilla edetään ohjatusti askel kerrallaan. Maaliin päästessäsi sinulla on kokonaisuus hallussa ja olet varustettu työkaluilla, joiden avulla makeanhimo pysyy loitolla myös jatkossa.

       • q-iconMitä jos repsahdan kesken Taltuta makeanhimo -kurssin?

        On aivan normaalia, että kurssin aikaan kohtaat kompastuskiviä. Ne eivät haittaa valmennuksen jatkamista, vaan ovat oppeja jatkoa varten. Pääasia on, ettet lamaannu tai vajoa itsesyytöksiin mahdollisen “repsahduksen” sattuessa, vaan jatkat reipaasti eteenpäin. Joka hetki sinulla on mahdollisuus tehdä uusi valinta, joten kompuroinnin jäkeen ei kannata heittää hanskoja tiskiin tai jäädä odottamaan sitä kuuluisaa ”ensi maanantaita”.

        PS. Suosittelen, että poistat repsahdus-sanan käytöstäsi ja jatkossa suhtaudut vastoinkäymisiin opettavaisina tapahtumina 🙂

       • q-iconSyön jo terveellisesti. Tarjoaako Taltuta makeanhimo -kurssi minulle mitään uutta?

        Ruokavalio on yksi osa sokerikoukun katkaisemista ja siksi myös tällä kurssilla käsitellään makeanhimon poissa pitävä ruokavalio. MUTTA terveellinen ruokavalio ei yksin riitä. Sen vuoksi opit kurssilla sopivan ruokavalion ja reseptien lisäksi 10 muuta tekijää sekä saat avaimet niiden muodostaman kokonaisuuden hallitsemiseen. Uskon vakaasti, että niistä on sinulle apua, jos/kun makeanhimo on vaivanasi terveellisestä ruokavaliosta huolimatta.

       • q-iconTämä tuntuu vaativan ponnistelua. Mietin, pitäisikö minun sittenkään osallistua?

        Niin kauan, kun ajattelet “pitäisi” en suosittele osallistumaan. Sokeririippuvuus ei katkea – tai ainakin matkasta tulee haastava – jos lähtökohtanasi on “pakko” tai “pitäisi”. Suosittelen, että tarkastelet ajatuksiasi uudelleen ja kun tunnet, että haluat vilpittömästi löytää paremman olon ja olet valmis tekemään sen eteen muutoksia, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

       • q-iconMiten kauan Taltuta makeanhimo -kurssi kestää ja miten se toimii?

        Kurssi on helppokäyttöinen, vaiheittain etenevä verkkovalmennus. Se sisältää 13 moduulia, joissa jokaisessa tartutaan makeanhimon kannalta olennaiseen tekijään.

        Saat hyödyllistä tietoa, tehokkaita harjoituksia ja todistetusti toimivia työkaluja, joiden avulla sokerikoukku katkeaa ja uudet tottumukset juurtuvat tavoiksi. Kurssimateriaali sisältä videoita, tekstiä ja tehtäviä.

        Valmennus alkaa 3 päivän orientaatiolla, jonka jälkeen pääset aloittamaan ensimmäisen varsinaisen kurssiviikon. Siitä eteenpäin uusi kurssiviikko aukeaa joka maanantai. Kurssiviikkoja on yhteensä 4, mutta saat käydä kurssia rauhassa 2 kk ajan.

        Kurssilaisena pääset myös osaksi kurssille omistettua Facebook-ryhmää, jossa voit kysyä neuvoani ja tsemppausta.

        Koska kurssi toteutetaan verkkovalmennuksena ja kaikki materiaali on digitaalisessa muodossa, pääset siihen käsiksi niin tietokoneelta, älypuhelimesta kuin tabletista. Voit myös tallentaa kaikki kurssin tehtävälomakkeet ja reseptikirjaset itsellesi ja käyttää niitä myös myöhemmin.

       • q-iconOlen kiireinen, eikä minulla ole mahdollista rauhoittaa useita viikkoja tähän kurssiin. Mitä teen?

        Sinun ei tarvitse järjestää elämääsi uudelleen osallistuaksesi kurssille. Kurssin menetelmät on sovellettavissa tavalliseen arkeen. Koska kurssi yhteensä 8 viikkoa, tulee jokaiselle osallistujalle varmasti eteen hetkiä, jotka haastavat etenemistä. Se on normaalia ja jopa toivottavaa – kurssin tarkoitus kun on opettaa sinut tekemään makeanhimon loitolla pitäviä elämäntapavalintoja, jotka onnistuvat myös kiireestä, stressistä tai “heikosta hetkestä” huolimatta. 

        Koska ohjelma toteutetaan verkkovalmennuksena, voit myös kätevästi opiskella materiaaleja missä tahansa oletkin, kunhan sinulla on tietokone, älypuhelin tai tabletti sekä internet-yhteys käytössäsi.

        HUOM: Toki kurssi vaatii minkä tahansa elämänmuutoksen tavoin sitoutumista, tahtoa ja toimintaa, eikä pelkkä kurssin ostaminen vie sokeririippuvuutta mennessään.

       • q-iconEntä, jos en osallistu Taltuta makeanhimo -kurssiin tällä kertaa?

        Uskotko todella, että odottaminen kannattaa? Mikäli haluat saada lisää energiaa elämääsi, olla terveempi ja voida paremmin, suosittelen, ettet jää odottamaan. Täydellinen hetki tehdä parempia valintoja on käsilläsi nyt. Jos taas välttämättä haluat pysyä sokerikoukussa, joka tuo mukanaan ikävän olon lisäksi myös terveyshaittoja, kannattanee tämä mahdollisuus jättää väliin.

       • q-iconMitä jos minulle tulee Taltuta makeanhimo -kurssin aikana kysyttävää tai tarvitsen tukea?

        Kurssille osallistuessasi saat pääsyn Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Facebook-ryhmä on suljettu ja tarkoitettu vain kurssin kävijöille. Täten ilmapiiri on kannustava ja myönteinen! 

        HUOM: Facebook-ryhmään liittyminen on täysin vapaaehtoista, eikä kurssin käyminen edellytä aktiivisuutta siellä (osa haluaa käydä kurssin täysin itsenäisesti).

       • q-iconSaanko Taltuta makeanhimo -kurssilla ruokasuunnitelman ja reseptejä?

        Kurssilla saat ohjeet ruokavalioon, joka pitää makeanhimon pois. Opit mitä kannattaa välttää ja mitä lisätä ruokavalioosi – ja miten teet sen. Lisäksi saat ateriaesimerkkejä ja välipalaideoita arkeen sekä 3 kpl reseptivihkoa, joista löytyy vaihtoehtoja sekä suolaiseen että makeaan, sokerittomaan ja terveelliseen herkutteluun. 

        Tiukkaa ruokasuunnitelmaa ohjelma ei sisällä, koska tarkoituksena on, että osaat tehdä fiksuja valintoja ilman, että mittaat jokaisen ruoka-aineen tai tuijotat herkeämättä ulkopuolisen antamia ohjeita.

       • q-iconHuomioiko Taltuta makeanhimo -kurssi erityisruokavalioita?

        Valmennuksen respteistä löytyy vaihtoehtoja maidottomaan, gluteenittomaan ja pähkinättömään ruokavalioon. Reseptit eivät sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu. Ruokaohjeiden perustana on ravitsevuus ja monipuolisuus, ja niitä on ilo käyttää myös kurssin jälkeen.

       • q-iconElämäntapani ovat kaikin puolin rempallaan. Onko Taltuta makeanhimo -kurssista apua muuhun kuin makeanhimoon?

        Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat ohjatusti siirtyä terveelliseen ruokavalioon ja hyvää oloa sekä energisyyttä tuovaan elämäntapaan. Kurssi vie mennessään paljon muutakin haitallista kuin makeanhimon. Näin kurssille aiemmin osallistuneet ovat kokeneet asian:

        Mielestäni kurssi olisi hyödyllinen, vaikka ei makeanhimosta kärsisikään. Voisin suositella sellaiselle, joka haluaa tehdä elämäntapamuutoksen, mutta ei tiedä mistä aloittaa,”

        “Suosittelen kurssia kaikille, jotka kamppailee sokerin/hiilareiden syömisen kanssa, jotka haluaa kokonaisvaltaisesti terveellisemmät elämäntavat ja elää pirteänä ilman jatkuvaa väsymystä ja muita oireita.”

        “Suosittelen kurssia heille, jotka haluavat pitää itsestään parempaa huolta.”

        Eli tervetuloa mukaan, vaikka makeanhimo ei olisi ainoa tai suurin haasteesi 🙂

       • q-iconMitä Taltuta makeanhimo -kurssi maksaa ja saanko rahoilleni vastinetta?

        Valmennuksen normaalihinta on 79 €, mutta kampanjoiden aikana hinta voi olla matalampi (kulloinkin voimassa olevan hinnan näet tältä sivulta)

        Ohjelman arvo suhteutettuna henkilökohtaisiin valmennuskäynteihin olisi maltillisestikin arvioituna 630 €. Elämänlaadulla mitattuna arvo on mittaamaton; makeanhimon voittaminen tuo keveän olon, iloisen mielen, itsevarmuutta, onnistumisenkokemuksia, liudan terveyshyötyjä ja parhaimmillaan lisää laadukaita elinvuosia.

        Kurssin hinta on edullinen, koska haluan, että jokaisella makeanhimosta kärsivällä on mahdollisuus tarttua toimivaan, inhimilliseen ratkaisuun ja voida hyvin. Ja kyllä, jos realistisia ollaan, minun olisi mahdotonta auttaa kaikkia sokerikierteeseen joutuneita henkilökohtaisessa valmennuksessa. Sen vuoksi olen laatinut tämän helposti ja edullisesti saatavilla olevan ratkaisun.

       • q-iconEntä, kun luulen ettei perheeni tue minua muutoksessa?

        Sinun ei tarvitse jäädä sokerikoukkuun sen vuoksi, että läheisesi (perhe tai ystävät) niin tekevät. Sinulla on vastuu omasta omasta terveydestäsi ja on hienoa, että olet halukas tekemään sen eteen positiivisia muutoksia – tartu siis siihen!

        Tämä on sinun elämäsi. Kenenkään muun puolesta et voi valintoja tehdä, enkä edes suosittele, että muutoksia muille tuputat. Parasta on, että toimit itse inspiroivana esimerkkinä.

        Uskallan veikata, että kun perheenjäsenesi huomaavat ohjelman myötä tapahtuvan positiivisen muutoksen sinussa, haluavat myös he kokea saman!

       • q-iconMitä teen, kun minun täytyy huomioida myös lapsen ja miehen ruokailut?

        Taltuta makeanhimo -kurssin ateriaesimerkit ja reseptit ovat helppoja ja herkullisia, joten voit aivan hyvin valmistaa niitä koko perheelle – myös lapsille. Kurssin aikana saat myös paljon muita vinkkejä, joiden avulla koko perhe voi paremmin. Kyse ei ole terveyshifistelystä, vaan arkeen sopivista asioista.

        Kun itse suhtaudut uusiin tapoihin reippaasti ja iloisesti, ei perheenjäsenesikään ajaudu ennakkoluuloihin tai vastarintaan. Katso myös vastaukseni edelliseen kysymykseen. Siinä kerron, miten voit mahdolliseen vastarintaan varautua.

       Sinä olet ansainnut hyvän olon, jossa sokeri ja herkut eivät hallitse sinua!

       Selvä, haluan päästä makeanhimosta eroon!

       Vietätään sokeriton syyskuu yhdessä – ja sellaisella tavalla, ettei makeanhimo tule enää takaisin.

       Kyllä, haluan mukaan 30.8. alkavalle kurssille!

       Kun toimit nyt, niin saat kurssin 20 % alennuksella.

       Voit maksaa turvallisesti verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

       Kuitin ja aloitusohjeet saat suoraan sähköpostiisi.


       Lyhyesti ja ytimekkäästi: KIITOS! Aivan valtavan suuri kiitos, ja halaus. Entistä elämäntapaa ei ole yhtään ikävä!

       Jos pientä lisämakeutta tarvitsee esim. leipoessa, käytän Steviaa, mutta muuten normaalissa arkielämässä ei ole pienintäkään halua mennä siihen sokeriseen elämään enää mukaan. Näin on hyvä.

       Mies välillä kyselee, että milloin palaan siihen "entiseen", mutta luulisi hänen olevan vain tyytyväinen kun ei tarvitse enää jäätelörasiaa minun kanssa jakaa. En aio siihen palata, yhtään ei tee mieli.

       Miksi siis pitäisi käyttää valtavat määrät sokeria vain siksi että muut niin tekevät? Ei niin miksikään. Tämä on minun tieni, jota pitkin aion kulkea.

       Muutamat ovat kommentoineet minulle että "elämä on liian lyhyt että kiusaisi itseä moisella". Jännä, ettei minulle ole yhtään kiusattu olo. Päinvastoin, minulla on hyvä olo. Minä tiedän sen itse, ja se riittää minulle.

       28 vuotias Nainen, kevät 2019

       Tässä vielä muutama aiempien kurssilaisten kokemus valmennuksesta...

       Kurssi toi motivaatiota kokeilla hyllyn pohjalla lojuneita reseptejä ja keskittyä perinpohjaisesti ja kokonaisvaltaisesti makeanhimon juuriin.

       Tehtäviä on ollut mukava tehdä! Ja aina oppii itsestä jotain uutta!! Pidin siitä, että aihetta oli käsitelty monesta eri näkökulmasta!

       Tykkäsin myös todella paljon kurssin rakenteesta ja miten se oli toteutettu. Oli hyvä, että viikko kerrallaan aukesi uudet asiat.

       Minusta oli myös hyvä, että kurssilla oli sekä videoita, teoriatietoa, tehtäviä, reseptejä sekä kuvia.

       Pidin myös lempeästä asenteesta, mitä kurssilla painotettiin. Olet Leeni ihanan kannustava, valoisa ja positiivinen ja jaksat vastailla kysymyksiin facebookissa. <3

       Nainen, 35 vuotta

       Pohdin kurssille osallistumista vähän, koska olen opiskellut ravintoasioita. Olen myös hiukkasen perehtynyt ihmismieleen sekä lukemattomiin self-help- juttuihin. Mutta olin utelias näkemään, miten tämän verkkokurssi toimii ja miten kurssin koukutus on rakennettu. Lisäksi minua kiinnosti nähdä myös, miten sokerin vaikutuksia käsitellään.

       Nyt syön vielä makeaa, mutta makea ei enää hallitse minua. Pystyn lopettamaan ensimmäiseen palaan ja välttämään makeaa, vaikka se olisi päiväkausia tyrkyllä. Lisäksi kun vain on aikaa, mietin aina, mitä otan sokerin tilalta.

       Parasta oli hyödylliset listat ja tiiviiseen pakettiin puretut asiat. Aion suositella kurssia mm. kahdelle työterveyslääkärille, jotka pyysivät kurssin alussa minua kertomaan, millainen kokemus kurssi oli ja voisivatko he suositella kurssia asiakkailleen.

       Siitä huolimatta, että aina löytyy jotain kehitettävää, pidin kurssia asiasisällöltään ja pedagogiikaltaan hyvin toteutettuna, sopivan mittaisena ja mielenkiintoisena.

       Leena

       Mietin, onko taustalla oikea asiantuntija vai joku huuhaa kurssi. Päätin ottaa riskin. –> Positiivinen yllätys oli, että taustalla oli todellinen asiantuntija!

       Nyt minulla on vapauden tunne ja tunne, että hallitsen itse itseäni eikä sokeri hallitse minua. Sain myös paljon oivalluksia elämäntapaan kokonaisuudessaan. Näillä opeilla tiedän, kuinka pääsen repsahduksen tapahduttua takaisin hyvään oloon. Pidin kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta. Oli sopivasti teoriaa ja tehtäviä. Sain syvemmän tietämyksen makeanhimon taustalla ja konkreettisia esimerkkejä ja tehtäviä himon taltuttamiseen.

       Hyvät työkalut taistella hyvän olon puolesta käytännössä! Suosittelen kaikille, joilla makea tuottaa ongelmia tavalla tai toisella. Kiitos todella positiivisesta ja kannustavasta kurssista. Parasta mitä minulle on pitkään aikaan tapahtunut!

       Tiina S.

       Kurssi oli järjestelty selkeästi moduuleihin, jotka eivät olleet liian pitkiä. Nyt olen korvannut ison osan eineksistä itsetehdyillä ruuilla. Suosittelen kaikille sokerihiirille kokonaisvaltaisuuden vuoksi.

       Nainen, 51 vuotta

       Sokeririippuvaisuus on tällä hetkellä hanskassa. Nyt menen päivä kerrallaan kohti terveellisempää elämää ja uusien tapojen oppimista.

       Nainen, 34 vuotta

       Voin henkisesti ja fyysisesti paremmin. Aiemmin olen ollut ilman sokeria ajatuksella, että kieltäydyn jostain. Nyt henkisesti koen, että oloni on vapautunut tiedostaessani, kuinka paljon sokeri tuo minulle henkistä ja fyysistä pahoinvointia ja on täysin mahdollista ja ok olla ilman siitä, kun tarjolla on hyvinvointia tukevia herkkuja. Fyysisistä muutoksista positiivisena vyötärön kaventuminen ja ähkyolojen poissaolo.

       Kurssissa oli parasta prosessimainen eteneminen. Konkreettista, kättä pidempää, sai runsaan teorian ja tehtävien avulla. Kysymykset moduulien lopussa laittoi pohtimaan omaa suhdetta syömiseen ja ruokaan.

       Aiemmin olen ollut viikkokausia ilman, mutta sitten on tullut olo, että onkohan tämäkään nyt aivan normaalia ja meneekö ortoreksian puolelle kohta jne. Sitten olenkin vetänyt seuraavaksi överit toiseen laitaan ja syönyt herkkuja hallitsemattomasti. Nyt koen, että alan löytää oikeaa tapaani suhtautua ruokaan ja itseeni. En jaksa enää miettiä myöskään sitä, mitä joku ajattelee omista valinnoistani. Aikaisemmin olen saattanut ottaa kakkua kylässä, koska en ole halunnut loukata ketään tai olla rasittava terveysintoilija.

       Suosittelen ehdottomasti juuri kaltaisilleni tai oikeastaan ihan kenelle tahansa, kenellä on vääristynyt suhde syömiseensä (makeaan ja muuhun). Kiitos Leeni tästä kurssista! Koen, että kannatti satsata ja olen saanut rahoilleni vastinetta.

       Nainen, 35 vuotta

       >> Haluatko lukea lisää kokemuksia kurssista? Klikkaa TÄSTÄ !!

       Tervetuloa mukaan onnistumaan!

       Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ole toki yhteydessä. Vastaan kysymyksiisi mielelläni. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: leeni@leeniviio.com

       leeni(at)leeniviio.com  ・  045-258 0779  ・  
FIN-00340 HELSINKI

       Copyright © WonderFuel Life, 2512379-5 ・ Tietosuojaselosteemme ja toimitus- ja maksuehdot